Matchmaker gezocht

Spot jij de mensen die samen met ons van een oude dag een nieuwe dag maken?

Als senior recruiter vind je de match tussen de vraag van de organisatie en het aanbod uit de arbeidsmarkt. Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces met betrekking tot werving en selectie van nieuwe medewerkers van De Wever. Je adviseert en ondersteunt de managers en de teams hierbij. Binnen de afdeling Arbeidsmarktcommunicatie heb jij de leidende en coördinerende rol. Je voert arbeidsmarktanalyses uit en vertaalt deze in lange- en kortetermijndoelen en activiteiten. Je bent bekend met de verschillende vormen van social media en andere recruitmentkanalen, en zet deze actief in. Je bent zowel in beeld voor individuele wervingsactiviteiten als grotere campagnes en profileert en vertegenwoordigt De Wever op de arbeidsmarkt.

Onze ideale match

De senior recruiter maakt deel uit van het team Arbeidsmarktcommunicatie, een afdeling van HRM, waarin adviseurs met specialistische kennis op het gebied van werving en selectie zijn samengebracht. We zoeken iemand die:

  • In het bezit is van een relevante opleiding op hbo-niveau (richting recruitment).
  • Kennis heeft op het gebied van de arbeidsmarkt, arbeidsvoorwaarden, actuele kennis van relevante wet- en regelgeving en ervaring met online werving en social media.
  • Ruime ervaring in een soortgelijke functie heeft, zowel qua inhoud van de functie als in het coördineren van de werkzaamheden van het team.
  • Creatief denkt en in staat is om het wervings- en selectieproces te herontwerpen en te implementeren.
  • De recruitmentmarkt, concurrentie en belangrijke andere spelers kent.

Je bent zelfstandig, proactief, creatief,  analytisch, representatief, enthousiast. Je kunt systematisch werken, je hebt een groot doorzettingsvermogen en beschikt over uitstekende sociale vaardigheden.

Jouw ideale match?

We bieden een uitdagende baan met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen.

  • Salaris volgens cao VVT FWG 55 € 2.802,03 - € 4.021,18 bij een 36-urige werkweek (een aanloopperiodiek kan van toepassing zijn op het startsalaris).
  • Een jaarcontract met vooruitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • 28 tot 36 uur per week, uren in overleg.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Spot jij de juiste mensen voor een nieuwe dag?

Zet dan nu jezelf in de spotlights en vertel ons in jouw filmpje waarom De Wever voor jou de juiste match is. Maak een filmpje op de plek waar jij denkt de juiste mensen te spotten. Verstuur dit voor 28 maart met WeTransfer naar werken@dewever.nl onder vermelding van ‘Senior Recruiter’.

Meer weten?

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Rianne Jasperse, manager HRM via telefoonnummer 013 464 42 72. Als je nog niet bij De Wever werkt vragen we een Verklaring Omtrent Gedrag. Uiteraard vergoeden wij de kosten.

×

Jobalert instellen

Waar wil je werken bij De Wever?

Hoeveel uur wil je werken bij De Wever?

Op welk niveau wil je werken?

Op welke locatie wil je werken?